English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

vineri

Cornulete fragede


Ingrediente Pentru aluat: o cana si jumatate de apa, o cana de ulei, 500 grame de faina, un cub de drojdie (25 grame), doua oua, un praf de sare. Pentru ciulama (cu care se va unge aluatul): o cana de ulei, faina. Pentru umplutura: rahat sau gem.
Se amesteca apa cu uleiul, ouale si drojdia, punand un praf de sare. Apoi se incorporeaza compozitia cu faina, pana cand va rezulta un aluat. Se lasa 30 de minute sa creasca la loc ferit de curent. Aluatul se imparte in doua parti.
Fiecare parte se intinde cu sucitorul, se unge cu ciulamaua (o cana de ulei in care se pune faina pana se obtine o compozitie ca la ciulama) si se ruleaza ca in imagine. Apoi se taie bucati mici care se intind cu sucitorul, dupa care se sectioneaza pe jumatate, in diagonala, pentru a se umple cu gem sau rahat.
 
Cornuletele se introduc la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de circa 30 de minute.
POFTA BUNA!



2 comentarii:

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Foarte bune cred ca sunt.bine ai revenit.P.S.Te urmaresc de mult(nu aveam blog).Acum am deschis si eu blog si te rog daca vrei sa mi te alaturi si sa ma urmaresti,doresc si eu sa-mi fac prieteni care sa ma urmareasca si sa comenteze daca le place ce vad sau nu la mine.Te-am trecut la lista de bloguri urmarite.Pupici!Multumesc mult.

Sure spunea...

nice dish
tools of kitchen
Cook Recipes