Aici gasiti forme pentru copt, gatit, accesorii de cea mai buna calitate

miercuri

Tarta cu visine

Ingrediente: 500 grame visine, 6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, 1 plic praf de copt, esenta vanilie,1 lingura ulei
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma. Cand spuma este suficient de tare, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se incorporeaza zaharul. Se adauga esenta de vanilie si galbenusurile unul cate unul. Se adauga treptat faina si praful de copt incorporat in faina.Se scot samburii de la visine si se aseaza peste prajitura.

Compozitia se coace intr-o tava de silicon sau unsa cu ulei si tapetata cu faina, daca aveti tava normala cca 30-35 de minute la 175 de grade, pe gratarul din mijloc.

Dupa ce s-a copt tarta se rastoarna pe platou cu fata in jos.
Se pudreaza cu zahar pudra vanilat cat este calda.
Iata o felie de tarta delicoasa cu visine.
Si ca sa ma laud ca mai mi-am luat ceva de pe siteul http://www.pentrucopt.ro/ va prezint si forma mea in care pastrez torturile in frigider sau pe masa, depinde de ce preparat am Tava tort inox cu capac, D 30cm
Aceasta forma este indispensabila pentru mine. O cautam de mult timp.
Platoul este din inox, iar capacul din plastic. Pastreaza la rece preparatul fara sa prinda miros in frigider.


Este delicioasa!

4 comentarii:

alinutzika spunea...

arata foarte bine!.......

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Arata tare gustoasa.Am si eu tava ca a ta de silicon(am vazut-o la tine,si am comandat si eu).O seara buna.

Anonim spunea...

bunnnnnnnn

Tudor si mami spunea...

Delicious!