Crap fitofag cu mazare
Aveti nevoie de urmatoarele
Ingrediente (pentru o persoana):
1 bucata taiata de crap fitofag (merge orice alt tip de peste)
2 linguri ulei de masline
150 g mazare
2 buc ceapa verde
sare/piper/lamaie
De seara se amesteca o lingura de ulei de masline cu zeama de la o jumatate de lamaie si sare, compozitie cu care se unge pestele si se lasa la marinat in folie alimentara la frigider.
A doua zi pestele se frige in tigaie, iar in acelasi timp se pregateste mazarea.
Se toaca marunt doua fire de ceapa si se adauga in tigaie, impreuna cu o lingura de ulei de masline si doua de apa.
Se lasa 2 minute (tigaia acoperita cu capac), apoi se adauga mazarea congelata si se condimenteaza dupa gust. In cel mult 8 minute e gata (mazarea trebuie sa se inmoaie, nu se lasa mai mult pentru ca se intareste).
Se servesc calde! Delicioase!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu