English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

marți

Ardei umplut cu orez si ciuperci

Ingrediente pentru umplut ardeii: 11 ardei grasi, 300 g codite de ciuperci, 500 g orez, 1 legatura de ceapa verde, 2 linguri de pasta de tomate, putin ulei pentru calit ciupercile si ceapa, sare, piper.
Ingrediente pentru sos: 300 ml suc de rosii, 300 ml apa, 1 lingurita de sare, 1 ceapa mica uscata, marar, 2 cartofi.
Ardeiul gras il curatam de seminte, il spalam, coditele de la ciuperci le tocam marunt, ceapa o tocam marunt, orezul il spalam in cateva ape.
Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa cu ciupercile, adaugam si orezul la sfarsit. Pasta de tomate o calim putin separa si o amestecam cu orecul si ciupercile calite cu ceapa.

Ardeii ii umplem cu amestecul rezultat.
Ardeii umpluti ii bagam cu partea superioara in faina sa formam un dop si ii punem in oala.Punem si cartofii taiati rondele.
Sosul de rosii il punem fierbinte peste ardei.
Trebuie sa depaseasca ardeii sosul sa aiba zeama suficienta sa fiarba.
Asa arata dupa 40 minute de fiert pe aragaz. Asezonam cu marar....si...
la atac.....
mmmm.....foarte buni au iesit, chiar si fara carnita!!!!

4 comentarii:

diamond spunea...

Lily, te asteapta premii pe blog! te pup!

Jacktels Kochbuch spunea...

Foarte frumos pregätit si foarte gustos ( Rezeta convinge ). Compliment.

LG Jacob

Lily M. spunea...

Diamond multumesc din suflet pentru premiu!Te pup

Lily M. spunea...

Jacob,
Multumesc pentru vizita, ca de obicei trebuie sa ma laude si pe mine cineva si venin din partea unui maestru este o onoare pentru mine!