English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

duminică

Tortul care a castigat concursul Gatesc - imi place sa mananc editia a 5-a.
Premiul 1 (sponsorizat) este o chiuveta Franke Onda ONX 611, baterie Franke Turchese si un sifon.

TORT DIPLOMAT CU FRUCTE EXOTICE

INGTEDIENTE: 1 ou, 200 gr. Zahar, 200 gr lapte, 2 vanilii, ½ kg frisca batuta, 2 lingurite gelatina topita in putina apa fierbinte, 2 kiwi pentru interior + 1 kiwi pentru decor, 1 portocala, 1 conserva de ananas, 200 gr. Piscoturi, 100 gr. Ciocolata de menaj pentru ornat.
Se pune intr-o cratita pe foc laptele, zaharul si oul si se firb pana se incheaga putin, se ia de pe foc, se amesteca cu gelatin, iar candse raceste bine se adauga frisca, vanilia si fructele taiate cubulete. Se pun intr-o cratita speciala de tort (care are fundul detasabil), piscoturile pe margine si o parte din piscoturi se taie bucati si se pun pe fundul la cratita.
Se toarna compozitia in mijlocul cratitei. Pe deasupra se pun feliute de kiwi. Se da la frigider cca 2 ore pana se incheaga. Se orneaza cu ciocolata de menaj. Dupa 2 ore il scoatem din frigider si indepartam marginea detasabila a cratitei, astfel tortul ramanand pe tavita. Pana la servire se pastreaza in frigider.

2 comentarii:

Amalia spunea...

Foarte dragut blogul tau, te-am pus sub urmarire :)).

vincent spunea...

pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef