English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

luni

Pizza cu ou si salam
Am facut coca pentru pizza la masina de paine. Programul 8 Dough care dureaza 1:30h.Iata cum arata coca dupa 1:30 h. Ies cam 4 pizza rotunde cat un platou.

Ingrediente pentru coca: 450 g faina, 250 ml lapte caldut, 1 cub de drojdie, 2 lingurite zahar, 1 lingurita sare, 50 g unt, 1 galbenus de ou pentru uns chiflele, 1 lingura de lapte care se amesteca cu galbenusul de ou.Laptele se amesteca cu drojdia bine, cu zaharul,sarea si cu untul topit in prealabil la cuptorul cu microunde la 800w cca 30 secunde. Se pun in vasul la masina de paine si se adauga si faina.

Ingrediente pentru toping: 4 oua, 300 g salam uscat de sibiu feliat, 8 feliute de branza topita, 300 ml suc de rosii, sare, piper. Impartim coca in 4, intindem pe masa o parte din coca si o punem in tava tapetata cu hartie de copt, o intepam cu furculita sa nu se umfle, punem sucul de rosii, salamul, branza topita si pe fiecare pizza punem cate 1 ou. Incingem cuptorul electric cu aer cald la 200 grade si o bagam pe gratarul din mijloc. O lasam 15 minute pana cand se rumeneste putin. Pe deasupra punem ketchup iute. E delicioasa!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Delicios , ce bine arata !!!!!
Lilica