Va prezint focaccia cu busuioc, masline si ceapa. Un aperitiv excelent pentru orice ocazie. Un blat pufos, datorita faptului ca contine smantana si ulei de masline.

Ingrediente pentru aluatul la focacia:500 gr faina, 170 gr smantana, 110 gr apa, 25 gr drojdie, 40 gr ulei masline,1 lingurita de sare, 1 lingurita zahar. Ingrediente pentru toping: 5 cepe verzi tocate marunt, cateva rondele de ceapa alba,5-6 masline negre, busuioc uscat, sare grunjoasa, 4 linguri de ulei de masline, 4 linguri de apa.
Intr-o tava teflonata unsa cu ulei de masline am pus bila de aluat care s-a format si am lasat-o inca 1 ora in tava sa se mai dospeasca.
Iata si o sectiune pufoasa. 
2 comentarii:
mmm cred ca e tare buna...si arata foarte bine
Nati este tare buna. Chiar ma gandeam ca as putea manca zilnic asa ceva si nu m-as satura. Multumesc de vizita!
Trimiteți un comentariu