English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

marți

Pandispan by Claudia- cea mai simpla reteta

O reteta delicioasa si foarte, foarte usoara. Ingrediente: 6 oua, 6 linguri de zahar vanilat, 6 linguri de faina, o lingurita de cacao. Inainte sa va apucati de treaba (:)) setati cuptorul la 160 de grade. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat, bine de tot, cu mixerul, pana obtineti o crema si volumul lor a crescut de 2-3 ori. Adaugati faina si mai amestecati putin. Turnati mai mult de jumatate din compozitie intr-o forma, pe care inainte o ungeti cu putin unt si o pudrati cu faina. Eu am folosit forma de copt teflonata de la Kaiser, cumparata de sora mea de la BHB, la numai 18.80 lei. Nu se lipeste absolut deloc, nu este nevoie de hartie de copt. Restul amestecati cu o lingurita de cacao, dupa care turnati peste compozitia din tava. Se coace timp de 40 minute. La sfarsit pudrati cu zahar vanilat pe deasupra! Pofta buna!

Niciun comentariu: