English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

luni

Placinta creata



Ingrediente pentru coca: 330 ml lapte, 1 cub de drojdie proaspata, 2 lingurite de ulei, 2 lingurite de sare, 3 lingurite de zahar, faina 500 grame.
Coca am facut-o la masina de paine la programul 8 Dough 1:30h.
Ingrediente pentru umplutura: 500 grame branza mixta (oaie+vaca), 6 oua.
Ingrediente pentru uns placinta: 1 ou, 1 iaurt, 2 linguri de ulei.
Razuim branza si o amestecam cu ouale batute. Coca o framantam putin cand o scoatem din masina de paine.
Impartim coca in 3 si incepem sa o intindem subtire cu suciotrul, punem compozitia de branzica cu ou pe jumatate si punem cealalta jumatate peste si incretim.
Transferam cu grija placinta in tava tapetata cu harie de copt.
Pe deasupra punem iaurul amestecat cu oul batut si uleiul.
Iata ce bine arata....
Dam la cuptor pentru cca 45 minute la 200 grade.
Gata...sa rumenit...miroase super bine.
Pudram cu zahar pudra placinta si...normal ...o MANCAM
Nu pot spune decat ca a iesit mai buna ca la tzara.
Pofta buna!

7 comentarii:

Cami -Camila-Witt.... spunea...

Iubito tu sti ce bunatate ai facut tu acolo...Asta e placinta dobrogeana, doar acolo m-am nascut. Ai nota 1 milion de la mine. O saptamina minunata Cami

Ala Oancea spunea...

Arata minunat ! Foarte faina reteta si se poate face si cu alte umpluturi, dulci sau sarate. Am notat-o !

Miches Alexandra Sorina spunea...

ce aspect apetisant .Imi place. Ai un premiu la mine pe blog. Daca l-ai mai primit nu-i bai dar sa sti ca il meriti.:)

Lily M. spunea...

Multumesc mult! Fug la tine pe blog sa ridic premiul. Te pup

Cami -Camila-Witt.... spunea...

Iubito si la mine te asteapta un premiu Te tzuc dulce Cami

laura laurentiu spunea...

Lilisor, arata de un milion de dolari! Super, ce pofta mi-ai facut! Felicitari!

Ala Oancea spunea...

Am facut placinta, dar cu ciuperci. A fost excelenta ! Nu a iesit chiar asa creata, probabil eu am tava mai mare, dar ideea este foarte buna ;) Multumesc pentru reteta !