 
  
  Ingrediente: 200 g fulgi de porumb, 100 g faina, 2 oua, 3 bucati de piept de pui dezosat, 200 g sunculita de casa, 200 g cascaval, sare, piper, ulei.
 Ingrediente: 200 g fulgi de porumb, 100 g faina, 2 oua, 3 bucati de piept de pui dezosat, 200 g sunculita de casa, 200 g cascaval, sare, piper, ulei.Mai intai pregatim ingredientele. Faramam fulgii de porumb intr-un castron cu pisalogul de lemn. 
 Punem faina intr-un castronel, batem cele 2 oua intrun castronel.
 Punem faina intr-un castronel, batem cele 2 oua intrun castronel. 
 
 
 Spalam cele 3 piepturi de pui.
Spalam cele 3 piepturi de pui. 
 Taiem pe tocatorul de lemn sunculita de casa feliute subtiri, la fel facem si cu cascavalul
 Taiem pe tocatorul de lemn sunculita de casa feliute subtiri, la fel facem si cu cascavalul 
 
 
 Taiem pieptul de pui file, il batem cu ciocanul de snitele, punem sare si piper.
Taiem pieptul de pui file, il batem cu ciocanul de snitele, punem sare si piper. 
 Punem faina intr-un castronel, batem cele 2 oua intrun castronel.
 Punem faina intr-un castronel, batem cele 2 oua intrun castronel.  
  Spalam cele 3 piepturi de pui.
Spalam cele 3 piepturi de pui.  Taiem pe tocatorul de lemn sunculita de casa feliute subtiri, la fel facem si cu cascavalul
 Taiem pe tocatorul de lemn sunculita de casa feliute subtiri, la fel facem si cu cascavalul  
  Taiem pieptul de pui file, il batem cu ciocanul de snitele, punem sare si piper.
Taiem pieptul de pui file, il batem cu ciocanul de snitele, punem sare si piper.  
 
 







 Se prajesc in ulei incins la foc potrivit, pe o parte si pe cealalta, pana cand se rumenesc.Devin aurii.
 Se prajesc in ulei incins la foc potrivit, pe o parte si pe cealalta, pana cand se rumenesc.Devin aurii. 




 
 
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu