English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

vineri

Pilaf de orez cu pipote de pui si inimi
Ingrediente: 2 cani de orez prefiert, delicat de gaina 2 lingurite,condiment pentru pilaf 1 lingurita, 2 linguri de ulei, o ceapa tocata, un morcov razuit, un ardei rosu, 500 g pipote de pui si inimi.
Punem la fiert pipotele si inimile. Le fierbem bine. Intr-o tigaie calim in ulei legumele (ceapa, morcovul, ardeiul). Dupa ce au fiert pipotele le punem in tigaia cu legume si le mai lasam putin pe foc sa se caleasca.
Separat intr-o craticioara punem orezul la fiert.Adaugam in apa condimentele si sarea si lasam sa fiarba bine orezul pana cand se umfla.
Legumele cu pipotele si inimile le amestecam cu orezul si astupam cratita (oprim focul la aragaz) cu capac.
Eu am facut si o salata din varza, ceapa, rosii si masline in care am pus ulei de masline si am stors lamaie si sare. A fost delicioasa!!!

3 comentarii:

Clauida spunea...

iami iami

Adrian spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

cred ca este foarte buna, este o mancare usoara.
Ma intrebam ce sa gatesc pentru astazi , iar reteta aceasta m-a scos din impas.