English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

miercuri

Falafel


Năutul este bogat în proteine, săruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier) și în complexul de vitamine B. Având o concentrație ridicată de proteine (24%), la care se adaugă și un procent consistent de hidrați de carbon și grăsimi, năutul are o valoare alimentară deosebită, înlocuind în buna parte proteinele din carne.

Ingrediente: 1 cana naut pe care il punem la inmuiat in apa calduta timp de 12 ore cel putin, praz, 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri coliandru tocat, 1 lingurita sare, 1 catel usturoi, pier, susan.
Dupa ce sa inmuiat nautul il fierbem in oala sub presiune cca 30 minute, il punem in blender si il pasam impreuna cu prazul, patrunjelul, coriandrul, sarea, usturoiul si pierul.
Formam chiftelute din compozitie si le tavalim prin susan.
Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline si prajim chiftelutele de naut pe ambele parti.

Sunt delicioase si sanatoase!

3 comentarii:

bucatariadenysei spunea...

arata ff bine
si sunt delicioase!

Luminitanaty spunea...

mm ce bine arata

Anonim spunea...

M-ai cucerit cu retetele tale.....
Am pus nautul la inmuiat
Carmen