English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

joi

Vinete la tava umplute cu ficatei de pui

O reteta delicioasa care merita facuta la orice ora.


Aceasta reteta am preparat-o intr-o tava din otel teflonat la care am visat de ceva vreme sa o am.
Capacul permite pastrarea si transportul preparatului in cele mai bune conditii. Produs exclusiv in Germania.
Daca vreti sa o achizitionati o puteti face online de pe site-ul http://www.pentrucopt.ro/ la  pretul de numai 48.99 lei. 
Tava teflonata nu trebuie unsa. Suprafata este antiaderenta. Permite o coacere rapida si uniforma.

Ingrediente: 2 vinete mari (eu am pus jumatate dintr-o vanata in alta mancare), zeama de la 1/2 lamaie, sare, 1 rosie mare coapta, 1 ceapa, 200 grame de ficatei de pui, marar, cascaval.
Dupa ce am spalat bine vinetele, scoatem miezul cu grija cu un cutit.

Stropim vinetele scobite cu zeama de lamaie.
Miezul de la vinete il amestecam cu rosia, ceapa usor calita, mararul, sarea si ficateii pe care i-am pus pe foc 2 minute in ceapa calita sa nu fie cruzi.
Umplem vinetele cu amestecul preparat.

Razuim cascaval pe deasupra si le punem in tava antiaderenta. Eu nu am uns tava cu nimic. Nu a fost nevoie.

Bagam tava la cuptor pentru cca 35 minute la 200 de grade C.
Sunt delicioase!

2 comentarii:

Daniela spunea...

Arata foarte bine, vreau sa fac si eu aceasta reteta maine insa nu stiu cu ce condiment as putea inlocuii mararul deoarece aici in Roma nu gasesc proaspat?

Lily M spunea...

Buna Daniela. Poti sa inlocuiesti mararul cu cimbru. Ies delicioase. Daca nu ai cimbru, poti sa pui busuioc. Mersi de vizita