English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

vineri

Piept de pui cu branzeturi aromate

Reteta de piept de pui umplut cu branzeturi aromate este inspirata de pe blogul Laurei Laurentiu.
 

Ingrediente: 4 piepti de pui, 80 grame de cascaval, patrunjel, 2 rosii, piper,  sare, rozmarin.
Pieptul de pui il taiem fasii si il batem cu ciocanelul de snitele si il condimentam cu sare si piper.


Pregatim din verdeturi si cascaval o pasta aromata. Taiem rosiil si preparam maioneza.
Acum ca totul este pregatit punem pe pieptul de pui compozitia de pasta cu verdeturi pregatita cu tot ce trebuie si punem si feliutele de rosii.
Rulam si bagam scobitori sa nu se desfaca.
Dam ruloul prin maioneza pregatita anterior, pe ambele parti.
Dupa aceea dam rulourile prin pesmet si le punem in tava care in prealabil a fost tapetata cu hartie de copt. Le bagam la cuptor la 220 grade pentru 310-15 minute pe gratarul din mijloc.


Se servesc cu sos tzatziky daca doriti. Sunt delicioase!

Un comentariu:

Dana Cristea spunea...

ce bunatate!!!!!!
o zi frumoasa!