Biscuitii cu parmezan si mac sunt o gustare perfecta in orice moment al zilei.
Ingrediente: 200 gr faina, 100 gr ulei de palmier sau unt, 2 galbenusuri de ou, 2 linguri de parmezan ras, 2 linguri de mac, 1 lingurita de sare rasa, 4 linguri de lapte.Toate ingredientele le punem intr-un caston si amestecam energic cu o spatula pana cand se incorporeaza si aluatul devine ferm.
Se formeaza o bila de aluat pe care o lasam la odihnit in frigider cca 20 minute.
Aluatul se intinde pe baza de lucru, in cazul meu baza antiaderenta de silicon, de 5 mm grosime. Nu trebuie unsa cu nimic pentru ca nu se lipeste de ea aluatul de biscuiti. Formele pe care le vedeti in imagine le-am primit impreuna cu tava.
Un cosulet cu biscuitei fragezi si deliciosi pentru voi.
Multumesc pentru ratuste, Doamnei Mihaela Caravan de pe site-ul http://www.pentrucopt.ro/ care imi onoreaza comenzile de fiecare data. Si ratustele tot de pe site-ul acesta sunt, o surpriza foarte frumoasa din partea Doamnei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu