English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

miercuri

Inele de ceapa

Reteta este inspirata de la
Ingrediente: 2 cepe mari, 75 g faina, 2 linguri amidon, 1/2 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita zahar, 120 ml lapte, 1 ou, ulei pentru prajit, sare, piper.
Se amesteca ingredientele solide intr-un castronel, cele lichide la fel, apoi se amesteca intre ele. Se obtine o pasta ca o ciulama.
Ceapa se taie rondele si se tine la frigider cam 1 ora, inainte sa ne apucam sa preparam compozitia prin care dam rondelele de ceapa.
Se incinge uleiul si se dau rondelele de ceapa prin compozitie, apoi se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.
Se scot pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul. Sunt atat de bune incat nu poti sa crezi ca este ceapa.
Super bune!!!

4 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Hallo Lily,

foarte delicios.Le fac si eu tare des.Aratä perfect.

salutäri Jacob

Lily M. spunea...

Multumesc Jacob, ca de obicei... ma simt chiar bine cand ma lauzi tu. Numai bine!

Nati spunea...

Le-am facut si eu recent, sint bune rau, pacat ca ingrasa :-D ca as minca zilnic!

Lily M. spunea...

Eu chiar ma gandeam sa mai fac curand niste inele dar cu ceapa rosie. O sa postez rezultatul! Mersi de vizita Nati.