English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

miercuri

Mancare de spanac

Ingrediente: 1 kg de spanac verde, 4 cepe verzi, 200 ml pasta de tomate, 2 linguri de ulei, 2 lingurite de sare, 500 ml apa fierbinte.
Intr-o oala punem la fiert apa cu putina sare si cand a dat apa in fiert punem spanacul si lasam sa fiarba 10 minute, pana se inmoaie.
In timp ce spanacul fierbe calim ceapa in ulei.
Adaugam pasta de tomate si lasam putin sa se caleasca.
Adaugam 500 ml apa fierbinte peste sosul preparat si lasam sa mai fiarba 10 minute.
Spanacul oparit il scurgem de zeama. Il punem intr-o strecuratoare si il lasam sa se scurga bine.
Amestecam spanacul cu sosul si asezonam cu sare.
Mai lasam sa fiarba 5 minute si punem patrunjelul tocat. Putem sa servim spanacul cu oua ochiuri sau fierte taiate feliute. Mie asa imi place.

3 comentarii:

Jack T spunea...

Hallo Lily,

Foarte interesantä Creation , pentru mine Varianta asta necunoscutä , da pot sä zic acuma deja, foarte delicioasä. Kompliment mare !!
Multumesc mult pentru Idee.

LG Jacob

Unknown spunea...

Dar tu cum faci spanacul? Stiu ca se face si cu faina, usturoi, dar eu cred ca usturoiul nu merge atat de bine ca ceapa.

Jack T spunea...

Hallo Lily,

il fac si in felul ästa cu Fäinä, Smintinä si Usturoi, sau il fac puristisch , numai scurt blanchiert si in Ulei de Olive unpic kälit , cu Muskat , Sare si Piper condimentat. Il fac in Combinatie cu Slavie sau Mangold ( nu stiu in romaneste). Il fac incä cu Ciuperci...
Multe feluri am, da Variante a ta nu am fäcuto nici o datä.E clar ca Lumina Zilei cä varianta ta este gustoasä , da recunosc cä nu am fost asa de inventiv sä probez asa. Nui nimic, Motto al meu este : pentru Mine toatä Viata este o Scoalä. Also invät mai departe si cu Pläcere.

LG Jacob