English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

marți

Caltabos

CALTABOS
INGREDIENTE: 1 kg carne de porc tocata, 100 gr. Orez, 100 ml apa, 2 cepe mari, 1 lingurita piper macinat, 3 foi de dafin, 2-3 linguri de ulei pentru calit ceapa, 1 lingurita sare pentru carne, 4 mate de caltabos de 50 cm fiecare, 2 linguri ulei de floarea soarelui. Se caleste ceapa cca 2 minute in ulei. se spala orezul si se pune la inmuiat in apa calduta pentru approx.10 minute. Se amesteca carnea cu orezul si cu ceapa calita, se pune piper macinat 1 lingurita si 1 lingurita de sare. Se amesteca bine.Din aceasta compozitie se umplu matele de caltabos.Intr-o tava punem cei 4 caltabosi, apa cat sa ii cuprinda, dar sa nu ii depaseasca,ii ungem cu ulei, punem foile de dafin si putina sare. Incingem cuptorul la 200 grade si lasam caltabosul sa se faca 20-30 minute, pana se rumeneste pe deasupra.

Niciun comentariu: