Ingrediente:250 gr piure dovleac copt, 240 gr faina, 150 gr zahar, 1 ou, 65 gr unt topit, 100 gr lapte, esenta vanilie, 1 lingurita praf de copt, 1 varf sare, 200 grame nuci, zahar pudra.
Dovleacul in coacem la cuptor pentru 40 de minute.Punem si putin zahar pe el sa se inmoaie.
Intr-un castron punem oul si zaharul.Cu mixerul batem oul si zaharul pana devine o crema.
Adaugam untul topit.
Adaugam dovleacul piure, pe care l-am lasat sa se raceasca inainte.
Adaugam si esenta de vanilie.
Adaugam faina.
Mixam pana se incorporeaza faina.
Adaugam si laptele.
Pregatim o forma de silicon, unsa cu putin ulei.
Adaugam compozitia in forma si nivelam cu o spatula.
Adaugam nucile tocate.
Coacem in cuptorul preincalzit pentru cca 50 minute la 175 grade.
Iata cum trebuie sa creasca.
Este aromat si foarte delicios!
Un comentariu:
ce bine arata...mi-e pofta deja
Trimiteți un comentariu