Va prezint un aperitiv delicios pentru cine are pofta de ceva bun si usor de facut.
Ingrediente: 200 gr. paste fainoase Fidelini Baneasa, 1 praz, 1 porcov, 1 aredi rosu, 1 ardei verde, 5 linguri mazare din conserva, 200 gr. piept de pui, 200 gr. smantana, 200 gr. cascaval, 3 oua, patrunjel, piper, sare.
Legumele (prazul, morcovul, ardeiul) se toaca marunt.
Pieptul de pui se toaca marunt si se asezoneaza cu sare si piper.Intr-o tigaie punem putin ulei si calim legumele cu puiul.
Cand s-au calit legumele si puiul adaugam mazarea si mai lasam 2 minute pe foc.
Pastele le fierbem 2 minute in apa cu sare.
Dupa ce au fiert pastele le limpezim sub jet de apa rece.
Ouale le batem cu smantana si adaugam si cascavalul.Amestecam pastele cu compozitia de ou si cu legumele cu pui.
Adaugam si patrunjelul.
Pregatim forma de briose de silicon tapetate cu hartiutele specifice brioselor, si punem cu lingura din compozitia pregatita. Dearupra razuim cascaval si punem putin patrunjel.
Dupa 35-40 minute in cuptorul la 200 grade, asa arata.
Sunt delicoase si calde si reci!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu