Va prezint inca o spirala, de data asta umpluta cu mere si scortisoara, iar pe deasupra unsa cu dulceata de smokine.
Pentru uns spirala: dulceata de smokine.
Merele se curata de coaja apoi se razuie pe razuitoarea cu ochi mari.
Merele razuite se amesteca cu zaharul, scortisoara si zaharul vanilat si se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Reteta pentru aluat o luati de aici
Aluatul de spirala il scoatem de la frigider si il intindem pe blatul de lucru, taiem fasii lungi pe care punem compozitia de mere.
Rulam...Formam spirala apoi.
Ungem spirala cu dulceata de smokine si o coacem in cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru cca 40-45 minute, pe gratarul din mijloc.
Spirala se va carameliza pe desupra si va fi crocanta si delicioasa.
Un comentariu:
mmmmmm am scos si eu acum placinta din cuptor e tare buna si arataoasa, multumim
Trimiteți un comentariu