Ingrediente: 200 grame ficat de porc, 1 splina de porc, 1 inima de porc, 4 carnati semiafumati, 200 grame pulpa de rosii, 100 ml vin rosu, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, sare, piper, 1 foaie de dafin, 3 linguri de ulei. Organele impreuna cu carnaciorii se pun la calit intr-un ceaun. Dupa ce s-au calit se adauga ceapa si usturoiul, apoi pulpa de rosii, vinul, foaia de dafin, sarea si piperul si se mai lasa 10 minute pe foc. Tochitura se serveste cu mamaliguta si ou prajit.
A fost delicioasa !
3 comentarii:
N-am mai mincat asa ceva bun din copilarie. Daca nu pun splina si inima merge? Ca aici n-am de unde sa cumpar asa ceva? Un sfirsit de saptamina bun ! Cami
Merge si fara splina si inima, dar trebuie sa pui carnita putina daca renunti la ele.Pui carnita de porc, carnati, si ficat. Eu una nu prea mananc splina si o selectez. Poti sa faci si cu pui cu piept de pui, ficatei si pipote. Iese super bun. Mersi de vizita.Te pup! Weekend placut.
Mersi pentru explicatii, nu prea ma omor cu porcul. Cami
Trimiteți un comentariu