Ingrediente: 1 piept de pui, 500 grame ciuperci proaspete, 2 catei de usturoi, 1 lingura de ulei, putin otet, 1 lingurita de sare, sos de maioneza, marar.
Fierbem pieptul de pui si ciupercile (separat), le lasam sa se raceasca bine, apoi le tocam la robot marunte.
Facem separat intr-un castronel mujdei de usturoi din 2 catei de usturoi pisati bine si frecati cu sare, ulei si otet. Adaugam mujdeiul peste pasta de ciuperci cu piept de pui, adaugam sare, maioneza 200 grame si marar.
Amestecam bine totul pana se omogenizeaza si dam la frigider cca 2 ore sa se amestece gusturile.
Pentru decor folosim rosii cherry care sunt foarte gustoase. Merg de minune cu pasta de ciuperci si piept de pui.
Merg foarte bine servite cu cartofi wedges.
Pofta buna!
Un comentariu:
Culori si arome care vin spre tine, simti ca vrei sa intinzi mana spre monitor sa gusti- doar un pic... E o magie, te CUCERESTE PE LOC.
Trimiteți un comentariu