Ingrediente: 1 morcov, 1/2 pastarnac, 2 cepe verzi, 2 linguri de pasta de tomate, cateva frunze de telina, 2 lingurite de sare, 2 litri de apa, 2 linguri de ulei, 2 oua, 8 linguri de gris, leustean.
Intr-o cratita punem 2 litri de apa la fiert cu 2 linguri de ulei. Cand apa a inceput sa clocoteasca punem morcovul taiat feliute, ceapa taiata marunt, pastarnacul taiat cubulete si lasam sa fiarba bine.
Dupa ce au fiert legumele pregatim rosiile cu frunzele uscate de telina.(sau proaspete) In timp ce fierbe supa pregatim galustele. Amestecam Ouale cu grisul si un praf de sare si le lasam sa se umfle.
Adaugam galustele in supa. Luam incet din compozitia de galuste preparata cu lingurita si punem in supa una cate una, focul il dam incet sa nu se farame si mai lasam putin sa fiarba dupa care adaugam leusteanul. A fost foarte buna!
2 comentarii:
Foarte bine arata imi place mult
Hallo Lily dragä,
eu pun una deasupra si zic/scriu cä asa fäcutä are un Gust de Vis. Eu sint nebund dupä Gustul de Telinä.Poem.....
Caluleazä bine si nu läsa pe Miine cä se stricä. Tu stii rezolvarea Problemei, imi mailen sie mie 2-3-4 sau 5 Farfurii , si gata.
LG Jacob
Trimiteți un comentariu