Ingrediente: 1 pachet de 500 gr spaghete, 1/2 ceapa, 2 lingurite de usturoi granulat, 1 conserva de suc de rosii la 340 gr, 2 linguri de pasta de tomate, 200 g sunculita de casa, 2 lingurite de sare, 200 ml zeama in care au fiert spaghetele, 200 gr cascaval ras.
Intr-o tigaie punem putina apa cu ulei sa se inabuse pana ceapa devine translucida. Adaugam sucul de rosii peste ceapa si pasta de tomate. Lasam la foc mic sa fiarba putin amestecand din cand in cand.
Spaghetele le punem in apa care clocoteste cu putina sare si ulei. Le lasam sa fiarba cca 10 minute. Scoatem spaghetele si le scurgem bine. Le astupam sa stea fierbinti. Intre timp intr-o tigaie punem sunculita de casa sa se rumeneasca putin. Amestecam sunculita de casa cu rosiile si lasam putin sa se amestece gusturile. Din oala cu spaghete luam cca 200 ml zeama si punem peste rosii si sunculita. Lasam sa dea in clocot.
Un comentariu:
ce bine arat spaghetele tale
Trimiteți un comentariu