Ingrediente: 150 grame zahar, 100 grame de unt, 200 ml frisca lichida, 200 grame ciocolata de menaj neagra, 1 bucatica de ciocolata alba de menaj, 4oo grame de fulgi de nuca de cocos deshidratata, 4 linguri de cacao.
Intr-o cratita punem pe foc frisca cu zaharul si cu untul sa se topeasca la foc mic, amestecand continuu pana se topeste tot zaharul.
Asa trebuie sa arate. Luam de pe foc cratita si adaugam nuca de cocos. Omogenizam bine compozitia.
Topim ciocolata neagra de menaj.
Eu am avut paharele de sampanie si am pus in ele crema bounty. Am pus crema (nu pana sus), am pus putina ciocolata, apoi iar un stat de crema, iar ciocolata si deasupra am razuit cicolata alba.
Oprim din compozitia de crema bounty si formam niste bilute pe care le tavalim prin cacao. Pe fiecare pahar asezam cate o biluta.
Si ca sa arate cat mai bine din ciocolata ramasa am facut niste betisoare cu care am ornat frumos paharele.Din aceasta compozitie mi-au iesit 6 paharele delicioase. Daca va place bounty batonul de ciocolata este identic, poate chiar mai bun!!! Se tine in frigider. Este un desert delicios si racoros.
6 comentarii:
Foarte bine arata ! Felicitari pentru idee ;)
Hallo Lily,
de arätat aratä Minunat. Compliment mare !!
La gust este tot asa ca si Optik. Super! Da nu prea este pentru Tine. Omoarä figura de numai numai.Da bun este...yummmmm....
LG Jacob
Ce figura esti!!! HiHiHi omoara figura, este foarte subtil sa nu spui o sa te ingrasi.Buna idee! De retinut.Mersi pentru vizita!
arata de zile mari crema asta!si prezentarea e de nota 10! am notat! multumesc si te pup!
Diamond Multumesc!!! Si tu ai un blog de nota 20. Te pup si eu!
Trimiteți un comentariu