Ingrediente:
Mod de preparare a galustelor:Cascavalul razuit se amesteca cu ouale batute.
Se adauga untul moale si se omogenizeaza
Se adauga faina amestecata cu gris.
Iata cum trebuie sa arate compozitia. Se asezoneaza cu sare si piper.
Iata si faimoasa tava de silicon.
Si acum sa va explic cum sa preparati galustele imperiale.
Compozitia preparata anterior o puneti in tava de silicon, unsa cu ulei. Presarati putin piper.
Se coace in cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 12-15 minute.
Gata acum o scoatem din cuptor. Iata ... nu se lipeste absolut deloc de tava.Rasturnam pe un fund de lemn "aluatul" copt. Decupam cu o forma galuste. Eu am avut floricica.
Galustele imperiale le folosim la supa.
Eu am facut o supica de legume in care inainte de a fi gata cu 5 minute am pus galustele.
O farfurie cu supica delicioasa!
Retare am preluat-o de la Miha!
3 comentarii:
arata super! Pupici!
Foarte frumoase si aspectoase galustele!!!Oare cum or fi la gust? Trebuie sa le incerc!
Ce faina este tava! Super!
Iar galuscutele sunt tare bune! ;)
Trimiteți un comentariu