miercuri
Plachie de peste
Ingrediente: 6-7 bucati de peste (in cazul meu fitofag), ceapa verde, usturoi verde, o cutie mica de rosii decojite, sare, ulei de masline, cimbru. Pestele se da cu sare si cu cimbru si se lasa cam 30 de minute asa. Taiati ceapa verde si usturoiul si le caliti 3-5 minute in ulei de masline, dupa care puneti rosiile si le mai lasati cca. 3 minute. Asezati in tava ceapa calita, iar deasupra bucatile de peste, peste care mai puneti o lingura de ulei de masline. Eu am preincalzit cuptorul la 180 de grade si am tinut plachia cam 50 de minute. Inainte cu 10 minute am scos putin tava si am intors pestele. Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
mmmm bun bun...la peste am fost intodeauna prima asa ca ma servesc si eu...pupici si o zi placuta
Nati este delicios. Multumesc de vizita!
foarte bun, m-am ars un pic la degete dar se merita...
Trimiteți un comentariu