Se spune ca atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, dorinta ti se indeplineste... eu mi-am dorit foarte mult o presa de fursecuri si iata ca in sfarsit mi-am luat.Este o presa de fursecuri profesionala, din inox, cu 10 discuri, diferite modele. Daca vreti sa comandati, o gasiti pe siteul BHB. Nu platiti transport, deoarece daca comandati produse care valoreaza peste 100 lei transportul este gratuit.
Rezultatul pe care il aveti este profesional. Cofetaria la tine acasa. Poti sa le faci proaspete, sa le pui ce aroma vrei. Totul depinde de imaginatie... Fiind pentru prima data cand folosesc presa pentru fursecuri nu am reusit sa le fac perfecte, dar o sa ma perfectionez cu timpul. Presa trebuie sa o tii dreapta deasupra tavii de copt, sa apesi odata si sa fie lipita de tava. Daca ai urmat pasii astia fursecurile ies asa cum trebuie. Cu timpul, experienta isi spune cuvantul...
Ingrendiente:300g faina, 180g ulei de palmier (unt sau margarina), 70g zahar pudra, 1ou, 1 lingurita cu zahar vanilat,un praf de sare, coaja rasa de la o lamaie. Mod de preparare: Untul se amesteca cu zaharul, se adauga oul si treptat faina, zaharul vanilat, sarea si se omogenizeaza compozitia. Pregatim presa pentru fursecuri... Cu compozitia rezultata se umple presa pentru fursecuri, se pune forma pe care o dorim si se spriteaza direct pe tava de copt, neunsa. Este foarte important sa NU ungeti tava cu ulei. Se baga fursecurile la cuptor, pentru 12-15 minute, la temperatura de 175 grade. Iata cum arata dupa ce sunt scoase din cuptor. Dupa ce se racesc, fursecurile se decoreaza cu ciocolata topita. Sunt fragede, se topesc in gura! Incredibil de bune!!!
10 comentarii:
ce faine sunt fursecurile...ymmmy,yummy...
o zi minunata!
Cum arata!!!!!! Cred ca au un gust ... iamy iammmyyyy
arata foarte bine, iar ustensila e de milioane...
Super si fursecurile si presa,,,,la mai multe fursecuri de acuma!!!!pup!!!
Buna Lili...azi mi-am cumparat si eu de la Selgros o ustensila din asta difera putin. M-am pus pe treaba am facut aluatul dupa reteata ta insa am intampinat o problema nu se desprinde aluatul de aparat asta.(am urmat toate indicatiile din reteta..oare de ce? unde gresesc?
Buna Nati, explica-mi cum nu se desprinde, adica nu ramane pe tava fursecul? nu se unge tava cu nimic si trebuie sa ai o tehnica cand "impusti" pe tava fursecurile. Tii pistolul lipit de tava, apoi astepti 2 secunde si ridici pistolul, atunci iese fursecul, altfel ramane lipit de pistol. Pistolul meu este profesional, poate nu e la fel ca al tau. Te pup si spor!
Da nu ramane pe tava doar doua am reusit sa fac, nu seamana in totalitate cu al tau asta cred si eu mai incerc inca o data poate o sa imi iasa ...mersi pentru sfat . Pupici o zi placuta
Buna Naty.
Ce fel de pistol ai? Nu ungi tava deloc, si sa fie tava de teflon, nu pui hartie de copt, cand apesi pe pistol mai stai cateva secunde acolo cu el pe tava sa iasa aluatul si sa fie lipit de tava.
Trebuie sa reusesti. Nici mie nu mi-a iesit din prima. Succes!
pffff..am reusit si eu...sunt incantata de rezultat o sa incerc si noua varinata cu cacao
arata super!!!!!
Trimiteți un comentariu