Ingrediente: 3 vinete mari, 2 dovlecei, 2 ardei, 4 cepe, cateva pastai de fasole verde, 6 rosii mari, 3 morcovi mari, 4 cartofi mari, sare si piper dupa gust.
Taiem toate legumele dupa preferinta, dar sa nu fie nici mari nici mici.Potrivite.
Punem o cratita mare cu putin ulei pe foc, cat sa fie cratita unsa, cand sa incins uleiul punem legumele (nu toate) si astupam cu capac la foc mic. Lasam sa fiarba cca 40 minute, timp in care mai si amestecam sa nu se lipeasca. Nu amestecam des, de 2-3 ori.
Punem toate legumele in afara de morcovi si cartofi pe care ii punem in apa la fiert separat.In timp ce legumele se inabuse, cartofii si morcovii se fierb. Este nevoie sa ii fierbem pentru ca sunt mai tari si raman cruzi. Celelalte legume isi vor lasa sucul lor in care ele vor fierbe.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu