- 50 grame unt;
- 4 linguri faina;
- 500 ml lapte;
- 1 lingurita nucsoara macinata;
- 4 linguri cascaval;
- 1/2 lingurita piper negru macinat.
Ingrediente pentru sosul Ragout:
- 1 morcov razuit;
- 1 ceapa mare;
- 1 piept de pui dezosat;
- 6 rosii decojite;
- 200 ml suc de rosii;
- 2 polonice de apa fiarta (supa de legume).
Alte ingrediente: Un pachet de foi lasagna, pentru deasupra si intre straturile de foi lasagna cascaval razuit 200 grame.
Prima data facem sosul Bechamel.
Untul il topim pana devine lichid, adaugam faina, laptele treptat treptat, omogenizam, asezonam cu sare, piper si nucsoara. Lasam pe foc mic pana se ingroasa ca o ciulama, la sfarsit punem cascavalul si dam de-o parte sosul.
Sosul Ragout...Ceapa o taiem, morcovul il razuim si le calim in ulei. Adaugam pieptul de pui tocat si lasam sa se caleasca pana ce carnita isi schimba culoarea. Adaugam rosiile sucul de rosii si supa si lasam sa fiarba 10 minute.
2 comentarii:
Hallo Lily,
foarte delicios si aspectos. Compliment mare.
LG Jacob
Multumesc Jacob, apreciez foarte mult faptul ca un maestru ca tine ma felicita!
Trimiteți un comentariu