English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

miercuri

Sufle de dovlecei



Ingrediente: 3 dovlecei mari, 1 ceapa mare, 5 linguri de faina, 1 lingurita de praf de copt3 oua, 200 grame branzica de bivolita, 100 g parmezan, 1 rosie, 150 g sunca presata din piept de pui, 100 g ciolan afumat, 1 lingura de margarina, sare si piper dupa gust, patrunjel pentru decorat.
Razauim dovleceii (eu i-am razuit la robot), taiem cubulete sunca si ciolanul, faina o amestecam cu praful de copt intr-un castronel.
Ceapa o taiem solzisori si o calim putin, ouale le batem spuma, adaugam branzica razuita in oua si amestecam cu dovleceii si ceapa.
Ungem cu margarina un vas de Jena si tapam cu faina.
Punem compozitia preparata in vas.
Punem sunca si ciolanul pe deasupra.
Adaugam parmezan si rosii taiate feliute pe deasupra.
Bagam la cuptor sufleul la 200 grade pentru 1 ora.

Este foarte bun rece.

Niciun comentariu: