English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

marți

Cordon Bleu


Ingrediente: 200 g fulgi de porumb, 100 g faina, 2 oua, 3 bucati de piept de pui dezosat, 200 g sunculita de casa, 200 g cascaval, sare, piper, ulei.
Mai intai pregatim ingredientele. Faramam fulgii de porumb intr-un castron cu pisalogul de lemn.
Punem faina intr-un castronel, batem cele 2 oua intrun castronel.

Spalam cele 3 piepturi de pui.
Taiem pe tocatorul de lemn sunculita de casa feliute subtiri, la fel facem si cu cascavalul

Taiem pieptul de pui file, il batem cu ciocanul de snitele, punem sare si piper.



Intr-o margine a felutei de pui batuta punem 4-5 feliute de cascaval si 4-5 feliute de sunculita si rulem ca la sarmale capetele bagadu-le in interior.

Ruloul de pui il dam apoi prin faina, prin ou si prin fulgii de cereale.


Din 3 piepturi de pui mie mi-au iesit 15 bucati de cordon bleu.
Se prajesc in ulei incins la foc potrivit, pe o parte si pe cealalta, pana cand se rumenesc.Devin aurii.


"Cordon Bleu" se poate servi cu cartofi prajiti si cu salata verde cu ceapa sau simplu ca aperitiv.
Pofta buna va doresc!

Niciun comentariu: