English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

luni

Pateuri cu branza si mac

Ingrediente:300 g branza de vaca (sa nu fie prea sarata),3 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 2 galbenusuri de ou amestecate cu 2 lingurite de ulei pentru uns pateurile,100 g mac.

Se pregateste umplutura pentru pateuri in timp ce foietajul se dezgheata. Branza se razuie si se amesteca cu 2 oua si cu zaharul vanilat. Cand s-a dezghetat foietajul se taie patratele cu cutitul si se ia cu lingurita umplutura facuta si se pune pe fiecare bucata de foietaj. Se impatureste si se preseaza cu furculita pe margini sa nu iasa branza. Pe desupra se ung cu 2 galbenusuri de ou amestecate cu 2 lingurite de ulei. Se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie. Se baga la cuptorul incins la 200 gr. pentru cca 30 minute.

Niciun comentariu: