English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

miercuri

Strudele cu dovleac si nuci

Ingrediente pentru umplutura la strudele: 600 grame dovleac, 150 grame zahar tos, 2 batoane de scortioara, 200 grame nuci.
Pregatim dovleacul, il curatam de coaja.
Razuim dovleacul.
Eu folosesc batoane de scortisoara intregi pe care le macin.
Intr-o cratita calim dovleacul in putin ulei de masline, cu zaharul si scortisoara.
Dupa ce se raceste adaugam nuca si amestecam.
Reteta pentru aluatul de strudele o luati de aici.
Scoatem aluatul din frigider si il impartim in 2.
Intindem foaie subtite si punem umplutura de dovleac asa cum observati din poze.
Rulam pana la jumatate.
Procedam la fel si cu umplutura din partea opusa.
Taiem cu cutitul ce dimensiune vrem.
Punem strudelele in tava pe baza de silicon antiaderenta, presaram nuca macinata, apoi bagam tava in cuptorul incins la 175 grade pe gratarul din mijloc, pentru cca 40-45 minute.
Iata baza de silicon de care va spuneam.


Acest articol nu are voie sa lipseasca din bucataria dvs.
Baza se foloseste in loc de hartie de copt precum si ca baza de prelucrarea cocai.
Calitatea antiaderenta o face sa fie baza ideala.
Vreti sa stiti cum miroase...... mmmmmmmmm..... delicios! Asa arata dupa ce le-am scos din cuptor.
Pofta buna!

3 comentarii:

masajeroticbrasov spunea...

unul dintre deserturile care iti aduce aminte de copilarie si care va trezi amintiri placute.

Unknown spunea...

Buna seara,

Retetele dvs sunt incredibile, eu sunt anti-talent in bucatarie, dar vreau sa devin maestra:P, asadar incep cu ustensilele..
Baza de silicon unde o pot gasi?
Robotul acela de bucatarie care macina si scortisoara (?! nu stiam ca un robot face si asta), cum se numeste exact? Vreau si eu..

Multumesc,
M.

Unknown spunea...

Buna Monii,

Baza din silicon am cumparat-o pe pe siteul www.pentrucopt.ro, nu stiu daca mai au acum. Robotul de bucatarie l-am luat de la Domo si se numeste Philips Confort.
Spor la treaba si nu uita, nimeni nu s-a nascut invatat. Cu cat faci mai muste cu atat stii mai multe. Pupici :*