English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

duminică

Fusilli cu piure de morcovi

Daca aveti pofta de ceva de-a dreptul delicios, usor si hranitor nu ezitati sa incercati aceasta reteta. Reusita garantata!


Ingrediente: 350 g paste fusilli, 1 vanata mica, 1 dovlecel, 1 rosie, 3 catei de usturoi, 4 linguri parmezan ras, 5 fire ceapa verde, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura unt, sare.
Pentru piure: 250 grame morcovi, 2 linguri pline de smantana grasa, 1 lingura de unt, sare si piper

Morcovii se curata, se taie rondele si se fiert cu un varf de cutit de sare, apoi se paseaza in blender. Puneti morcovii pasati intr-o craticioara in care ati incins untul. Puneti si cele doua linguri de smantana, sare, piper, mai tineti 1-2 minute pe foc si dati la o parte.
Taiati vanata, dovlecelul si rosia (curatata de coaja) bucati mici. Legumele se pun intr-o cratita cu untul si uleiul de masline, impreuna cu ceapa tocata foarte fin si se lasa pana cand se inmoaie. Adaugati spre sfarsit si usturoiul pisat.
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet, se scurg de apa si se amesteca cu legumele si cu piureul de morcovi, adaugand parmezanul. Se amesteca foarte bine si se servesc calde.
Pofta buna! Sunt un deliciu total.

Un comentariu:

Ioana V. spunea...

foarte interesant! ARATA BINE!