Ingrediente: 1 borcan de 800 g de gogosari murati, un borcan de 800 g castraveti murati, 400 g mazare din conserva, o jumatate de kilogram de cartofi, 4 morcovi mari, 100 grame masline negre. Pentru maioneza: 4 galbenusuri fierte, un galbenus crud, 2 lingurite de mustar, un paharel de ulei.
Cartofii se fierb in coaja, alaturi de morcovi. Gogosarii si castraveti se taie bucati mici si se lasa la scurs, alaturi de mazare. Dupa ce se fierb, cartofii se lasa la racit, se cojesc si se taie bucati mici.
Maioneza: Cele patru galbenusuri se bat impreuna cu cel crud si cele doua lingurite de mustar, adaugand putin cate putin ulei, pana se obtine consistenta dorita.
La sfarsit se amesteca intr-un bol gogosarii taiati, castravetii, morcovii, cartofii, mazarea, punand si maioneza. Trebuie sa pastrati putina maioneza si pentru a orna.
Pofta buna!
2 comentarii:
Imi place salata boeuf tare mult.Ma servesc cu o porti mica.Te astept si eu pe la mine.Multumesc. Pupici!
Ce frumos ai ornat-o.
Te-am trecut in lista mea de blogroll. Daca iti face placere, viziteaza si blogul meu.
Trimiteți un comentariu