luni
Mamaliguta cu pe pat de branza cu ficatei de pui
Ingrediente: 400 g malai, 1 1/4 litri apa, sare, 200 g branza, 100 g unt, 3-4 linguri smantana, 4 oua, 3 linguri de lapte. Pentru prajeala: ficatei, carnita, ce aveti. Ideal e sa le prajiti la ceaun. Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma si se pune un strat subtire de mamaliga. Se intinde usor cu o lingura. Se pune un strat de branza de burduf sau telemea, unt, apoi iarasi mamaliga, smantana, unt. Ultimul strat trebuie sa fie de mamaliga. Ouale se bat cu laptele si putina sare, ca pentru omleta. Puteti sa le lasati si ochiuri, cum doriti. Se toarna peste mamaliga si se presara putina branza si se da la cuptor, pana se rumeneste deasupra. Eu am lasat 25 de minute la 150 de grade pe gratarul de jos. Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Diseara o sa fac. O ideie excelenta. Cred ca am sa folosesc iaurt in loc de smantana.
Esti foarte ingenioasa.
Carmen
Trimiteți un comentariu