Dupa o zi de alergat prin padure, de facut fotografii si de relaxare...a venit si seara in care ne-am propus sa facem o ciorbica de peste la cazan.
Un weekend petrecut la Padurea Ciornuleasa ... cu aer curat, flori, o padure superba si mancare buna...
Ingrediente: 1 cazan mareee... 20 l de apa de fantana, 5 morcovi, 20 de fire de ceapa verde, 1/2 telina, 2 sticle de suc de rosii, 1 borcan de zarzavat, 3 legaturi de leustean, 4 litri de bors, sare dupa gust, 6 oua batute, 15 bucati de peste intreg. Dupa ce se aprinde focul, se pune cazanul cu apa la fiert.
Cand apa a inceput sa clocoteasca se pune ceapa, morcovul, telina, sarea si se lasa sa fiarba bine. Se adauga zarzavatul. Se adauga sucul de rosii.
Se adauga borsul.
Se adauga crapul.
Apoi o cafea la iarba verde....
Si iarasi se facu' noapte... bineinteles ca tot acest timp l-am petrecut cu sotul meu, care de altfel este un foarte bun fotograf.
In lanul de grau care era foarte verde...eu eram ca un mac rosu...
Flori si aer curat!!!
2 comentarii:
In primul rind i-mi permit a SPUN CA TARE FRUMOASA mai esti,mi-ai adus aminte din copilarie cind faceam la bunica mincare la tara afara la ceaun.O zi buna .Cami
Cami esti o dulcica. Multumesc pentru compliment!!!Mancarea la ceun este foarte gustoasa, atmosfera de tara este cu totul aparte. Ma bucur de vizita!Te pup.
Trimiteți un comentariu