Ingrediente pentru umplut ardeii: 11 ardei grasi, 300 g codite de ciuperci, 500 g orez, 1 legatura de ceapa verde, 2 linguri de pasta de tomate, putin ulei pentru calit ciupercile si ceapa, sare, piper.
Ingrediente pentru sos: 300 ml suc de rosii, 300 ml apa, 1 lingurita de sare, 1 ceapa mica uscata, marar, 2 cartofi.
Ardeiul gras il curatam de seminte, il spalam, coditele de la ciuperci le tocam marunt, ceapa o tocam marunt, orezul il spalam in cateva ape.
Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa cu ciupercile, adaugam si orezul la sfarsit. Pasta de tomate o calim putin separa si o amestecam cu orecul si ciupercile calite cu ceapa.
4 comentarii:
Lily, te asteapta premii pe blog! te pup!
Foarte frumos pregätit si foarte gustos ( Rezeta convinge ). Compliment.
LG Jacob
Diamond multumesc din suflet pentru premiu!Te pup
Jacob,
Multumesc pentru vizita, ca de obicei trebuie sa ma laude si pe mine cineva si venin din partea unui maestru este o onoare pentru mine!
Trimiteți un comentariu