English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

luni

Pandispan cu nuca si cacao

Ingrediente:
200 grame zahar,
8 oua,
2 linguri de ulei
1 cana de faina,
1 lingurita de cacao.
200 grame nuci tocate marunt.
Ferecam cu mixerul albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, dupa ce devine mai vascoasa compozitia adaugam galbenusurile, uleiul si faina. Continuam sa mixam pana se amesteca bine ingredientele.
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitia obtinuta in tava iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao si o punem in mijloc, dupa care punem nucile pe deasupra si bagam tava la cuptor, pe care l-am incins in prealabil la 200 grade, pentru cca-40-50 minute.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Deliciossssssss