English

Vizitatori

Flag Counter

Aici gasesti tot ce vrei ! Decupatoare, materii prime, accesorii flori, coloranti alimentari.

luni

Ciorba de stevie

Ingrediente 2 legaturi de stevie (proaspata sau congelata- doar frunzele) 4 cartofi taiati cuburi 2 cepe mici intregi 1 morcov taiat feliute subtiri 1 dovlecel taiat cuburi 1 ardei capia rosu taiat bucati mici 2 felii de telina taiata marunt o conserva de rosii decojite tocate la blender 2 linguri sare 1 cana de bors acru o legatura de leustean tocat 2 linguri ulei de masline Se pune ulei de masline in oala, se incinge si se rastoarna peste el cartofii, cele 2cepe intregi, mocovul,dovlecelul, telina si ardeiul. Se lasa sa se caleasca putin. Intre timp se pun la fiert 1 litru apa si se rastoarna in oala.

Dupa cca 10 minute de fiert se adauga borsul si se mai lasa putin sa fiarba.


La sfarsit se pune leusteanul, se opreste flacara la aragaz, se acopera oala si se lasa 10 minute acoperita.
Ciorba de stevie se serveste cu ceapa rosie sau verde.Se lasa sa fiarba 20 minute la foc potrivit dupa care mai adaugam 2 litri de apa. Se lasa iarasi sa fiarba 10 minute. Verificam daca au fiert legumele bine dupa care punem sucul de rosii, stevia si sarea.

Un comentariu:

Anonim spunea...

ESTE FOARTE BUNA SI GUSTOASA DACA SE ADAUGA SI PUTIN OREZ ATUNCI CIND FIERB LEGUMELE ,INCEARCA SI TU SI IMI SPUI CUM A FOST.MARGARETA.