Ingrediente pentru blat: 6 oua, 200 g zahar, 30 ml apa, 30 ml ulei, 20 g cacao, 8 linguri de faina.
Preparam blatul in felul urmator:
Albusurile le batem spuma, apoi adaugam zaharul in ploaie si batem ca la bezele pana se intareste.
Dupa ce adaugam apa putin cate putin, adaugam si galbenusurile frecate cu uleiul si amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza. Adaugam si faina amestecata cu cacao.

Se pun la fiert toate ingredientele dupa care se lasa sa se raceasca.
Ingredinete pentru crema: 3 galbenusuri, 150 g zahar pudra, 250 g unt, 3 linguri cacao.
Untul partial topit se bate cu miixerul pana devine spuma, se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana se dizolva zaharul, apoi se adauga galbenusurile si cacaoa si se mixeaza inca 1 minut.

Ingrediente pentru glazura: 1 + 1/2 linguri de apa, 4 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 50 g unt.
Apa, zaharul si cacaoa se pun pe foc sa se topeasca cca 1 minut, apoi se da de pe foc si se adauga untul, amestecand pana se dizolva, se lasa sa se raceasca, dupa care se pune pe tort.

Un comentariu:
ce culoare faina are!
Trimiteți un comentariu