Retete este inspirata de pe Teo's Kitchen www.gospodini.blogspot.com/2007/09/varza-de-bruxelles-gratinata.html
Ingrediente: 400 g varza de Bruxelles congelata, 2 oua, 200 grame de cascaval ras, 100 grame smantana, o lingura de unt, 2 linguri de amidon sau faina (eu am avut amidon), 100 ml de lapte, pesmet, piper, sare, oregano, putin foietaj,
susan.
Punem varza in apa fierbinte sa se opareasca pt cca 10 minute, apoi o lasam la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un ibric punem untul la topit si adaugam amidonul, stingem cu lapte si smantana. Condimentam cu oregano, piper si sare.
Cascavalul il radem marunt si il amestecam cu ouale.
5 comentarii:
Ti-a iesit minunat. Ideea este excelenta. Candva, aveam o gradina in care crestea si varza de Bruxelles. Acum am ramas fara gradina de zarzavaturi, iar varza de Burxelles in comert n-am vazut niciodata.
Draga Maria,
Eu am cumparat din comert varza de bruxelles congelata, dar se gaseste si proaspata. Multumesc pentru vizita!
Draga Maria,
Eu am cumparat din comert varza de bruxelles congelata, dar se gaseste si proaspata. Multumesc pentru vizita!
Ufff Lily,tare greu mai ajung sa-ti scriu...Nu stiu ce se intampla dar de cateva zile foarte greu mi se incarca blogul tau. :(
Foarte generoasa portia din farfuria ta! :))
Ai la mine pe blog niste premii frumusele. Te pup!
Miha esti o dulcica! Multumesc mult pentru premii. Te vizitez si eu! Blogul meu merge greu cred ca din cauza ca am multe pe el. Floricelele le-am scos pentru ca ingreuneaza intradevar. Mersi de observatie! Te pup
Trimiteți un comentariu