.JPG)
Ingrediente: 1 piept de pui, 2 oua, 1 bucata de praz, marar, 4 morcovi mari, cateva felii de gogosari murati, susan, ulei, staniol, sare. piper.
Pieptul de pui il dezosam si il curatam de pielita, il presaram cu sare si piper. il tocam la robot si il amestecam cu 2 oua.
Pregatim staniolul pe care il ungem cu ulei si punem susan pe el.

Pregatim restul ingredientelor. Prazul il calim putin, adaugam si mararul, morcovii ii fierbem si ii taiem feliute pe lung, gogosarul murat il taiem feliute. Punem stratul de carnita pe staniol gros de un deget.
.jpg)
Adaugam pe rand, prazul, gogosarul si morcovii. Rulam staniolul si punem rulada intr-o tava in care punem putina apa si dam la cuptor, pentru cca 50 minute, la foc potrivit, pe gratarul din mijloc.
.jpg)
Rulada este gata. Iata cum arata....si cum miroase...nu mai spun...!!!
Se lasa sa se raceasca si se taie felii.
.JPG)
Este super buna!
Un deliciu ai facut tu aici...Minunata o seara placuta! Cami
RăspundețiȘtergereCami esti o dulce! Intr-adevar e deliciu sa stii. Rulada asta este preferata mea ca aperitiv.Te pup!
RăspundețiȘtergereDe nota 10!
RăspundețiȘtergereLily, te rog sa-mi explici modalitatea de infasurare in staniol.Multumesc,Mariana.
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru blog!L-am descoperit de curand si deja am experimentat cateva retete ale tale cu succes.
Felicitari pentru blog!L-am descoperit de curand si deja am incercat cateva retete ale tale cu succes!
RăspundețiȘtergereTe rog sa-mi explici si mie modalitatea de infasurare a ruladei in staniol.
Multumesc!