Inspirata de la Laura Laurentiu (maestra aluaturilor)
700 de grame de faina, 2 lingurite de sare, 1 lingura rasa de zahar, 420 ml lapte, 7 grame de drojdie deshidratata, 50 ml ulei de masline.
Pentru uns painica pe deasupra: 50 ml ulei de masline, 2 galbenusuri de ou. (1 nu mi-a ajuns)
Eu am facut aluatul la masina de paine ca si Laura, numai ca l-am lasat in masina 1:30 h ca sa si creasca. Face masinuta totul. Am pus ingredientele pentru aluat in masina de paine.
Dupa ce s-a terminat programul pentru coca am impartit coca in 3 parti inegale.

Am pregatit o tava cu hartie de copt. Bucatile suprapuse provenind din partea medie le-am mai intins putin cu sucitorul si am asezato in mijlocul tavii si am facut 3 taieturi cu rola pentru taiat pizza. Bucatile suprapuse din partea cea mai mare se intind si ele cu sucitorul si se taie la fel, dar pe blatul de lucru si se transfera cu grija peste bucatile din tava pe care le-am pregatit anterior.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Lasa un mesaj daca ti-a placut sau nu aceasta reteta