tag:blogger.com,1999:blog-4426200685640877267.post9153942431708316810..comments2023-07-19T11:03:03.055-03:00Comments on Delicii culinare by Lily Musat: Tort EgipteanAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14781619245945054125noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4426200685640877267.post-70347737785919168002010-01-11T04:32:47.902-03:002010-01-11T04:32:47.902-03:00Multumesc pentru ca mi-ai atras atentia! Se pun 8 ...Multumesc pentru ca mi-ai atras atentia! Se pun 8 galbenusuri, nu mi-am dat seama ca am scris 6. Mersi de vizita.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14781619245945054125noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4426200685640877267.post-52016216913608892272010-01-10T07:42:16.412-03:002010-01-10T07:42:16.412-03:00Am o nelamurire.Daca faci patru foi si la fiecare ...Am o nelamurire.Daca faci patru foi si la fiecare din ele folosesti 2 albusuri,de ce la final ai doar 6 galbenusuri? Nu ar trebui sa fie 8? Natalia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4426200685640877267.post-43386660244967352472009-03-30T07:18:00.000-03:002009-03-30T07:18:00.000-03:00Draga Amalia, multumesc pentru cuvintele frumoase....Draga Amalia, multumesc pentru cuvintele frumoase. Ma simt tare bine...m-am umflat in pene...Da am folosit alune sarate. Gustul e BOMBA bun de tot... stii cum e la papanasi dulce cu sarat. Incearca si o sa vezi. Este foarte bun. Gustul este diferit in sens bun.Te pup.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14781619245945054125noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4426200685640877267.post-83832855127551732872009-03-30T07:06:00.000-03:002009-03-30T07:06:00.000-03:00Foarte frumos ti-a iesit tortul, imi place cum l-a...Foarte frumos ti-a iesit tortul, imi place cum l-ai ornat :). Vad ca ai folosit alune sarate... interesant , nu i s-a schimbat gustul ?Amaliahttps://www.blogger.com/profile/02725746683266504574noreply@blogger.com